Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

В автокатастрофі помер бізнесмен і волонтер Володимир Слабовський

В автокатастрофі під Києвом загинув гендиректор агропромислової компанії Allseeds Володимир Слабовський, який допомагав бійцям, передаючи волонтерську допомогу на фронт.

Трагедія трапилася 7 квітня, повідомив його друг Юрій Бутусов у Facebook, - передає УП.

За його словами, Allseeds – одна з найбільших українських агропромислових компаній, а Володимир Слабовський був бізнесменом високого класу, небайдужою людиною та патріотом.

"Із самого початку війни він направляв великі ресурси на допомогу українським воїнам. Важко підрахувати число подяк за волонтерську допомогу, які передали Володимиру Слабовському", – зазначив Бутусов.

"Він сам багато разів на машині розвозив волонтерську допомогу на фронт, відволікаючись від управління величезним бізнесом. Тоді, коли це було важливіше і потрібніше за все – в 14-15-му роках", – наголосив він.

За словами Бутусова, "компанія купила і обладнала важку вантажівку МАН великою душовою та пральними машинами, і десятки разів ця машина виїжджала на фронт, тисячі наших бійців приводили себе до ладу". "МАН працює досі, Слабовський передав його на фронт", – зазначив він.

Слабовський часто відвідував Маріуполь і "допомагав вирішувати десятки різних питань".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ