Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Червонограді 17-річного хлопця підрізали просто на вулиці

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, котрий підрізав молодого хлопця. Як встановили працівники Червоноградського відділу поліції, раніше судимий зловмисник під час конфлікту з хлопцем наніс йому удар ножем у груди, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 26 листопада о 23.50 надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні  про те, що до них за медичною допомогою звернувся 17-річний місцевий житель, у якого медики діагностували «проникаючу колото-різану рану грудної клітки». Пораненого  госпіталізували у реанімаційне відділення.

«Під час перевірки встановлено, що того вечора потерпілий з дівчиною гуляли містом, коли  двоє нетверезих чоловіків почали безпричинно до них чіплятися та нецензурно висловлюватися на їхню адресу. Хлопець став на захист дівчини, в результаті чого між ним та незнайомцями виник конфлікт, під час якого один із чоловіків наніс йому удар ножем в груди. На допомогу пораненому прибіг його знайомий, який в цей час збув неподалік, допоміг зупинити конфлікт і допоміг товаришу дійти до лікарні», -  розповів начальник сектору кримінальної поліції Червоноградського відділу поліції майор поліції Віталій Черник.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний, раніше судимий місцевий житель. Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі  на строк від трьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ