Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Червонограді будуть судити "коммі"

Мешканця Червонограда судитимуть за публічне використання символіки комуністичного режиму та незаконне зберігання зброї. Про це Гал-інфо повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами поширення комуністичної символіки та незаконного поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 436-1, ч. 1 ст. 263 КК України).

Слідством встановлено, що перед початком повномасштабного військового вторгнення рф на територію України, обвинувачений вивісив у себе на балконі прапор червоного кольору із зображенням серпа, молота та п'ятикутної зірки.

Окрім цього, в ході обшуку у чоловіка виявлено та вилучено іншу комуністичну символіку, символіку країни-агресора, антиукраїнські листівки, літературу в підтримку «русского мира», формений одяг правоохоронних органів, холодну та вогнепальну зброю, набої та коктейлі Молотова.

Суд погодився із доводами прокурора та обрав фігуранту найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за матеріалами Червоноградського РВ управління СБУ у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ