Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Червонограді дорослі «накачали» пивом 11-річних дітей

Під час одного з рейдів кримінальної міліції у правах дітей у Червонограді виявили двох 11-річних дітей, які знаходилися у стані алкогольного сп’яніння, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Вони розповіли, що пиво для них придбали дорослі.

На батьків цих неповнолітніх за невиконання обов’язків щодо виховання дітей складено адміністративні протоколи за ст.184 КУПАП. З ними правоохоронці також провели профілактичні бесіди.

За аналогічною статтею до адміністративної відповідальності притягнуто ще п’ятьох громадян, які не дбають про належне виховання своїх дітей.

Крім того, працівники СКМСД провели 5 рейдів, під час яких  перевірили торговельні і розважальні заклади, заклади громадського харчування. Насамперед, правоохоронців цікавило, чи дотримуються там заборони продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та цигарок. Водночас, виявлялися діти, які знаходилася на вулицях міста після 22.00 без супроводу дорослих. 

За куріння у заборонених місцях (ст. 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення) було складено 5 адміністративних протоколів. Один із неповнолітніх притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство)

Також за час відпрацювання працівники міліції відвідали 12 навчальних закладів із лекціями та бесідами з метою популяризації здорового способу життя.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ