Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Червонограді затримали чоловіка з торбою набоїв до АК

Працівники Червоноградського відділу поліції викрили 48-річного місцевого мешканця, котрий носив з собою у поліетиленовому пакеті набої, а саме – 52 патрони калібру 7,62 мм. Боєприпаси поліцейські вилучили та скерували на експертизу, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Наразі вирішується питання кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України, також поліцейські встановлюють походження боєприпасів. Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, оперативно-профілактичні заходи на території Львова та області триватимуть до 30 листопада. Активізовано роботу слідчих, працівників кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції, працівників ювенальної превенції, патрульної поліції та інших підрозділів. На вулицях та на автошляхах збільшено кількість нарядів патрульної поліції. Також до проведення заходів залучені бійці Національної гвардії України.

Правоохоронці просять мешканців з розумінням поставитись до відпрацювання, максимально сприяти поліцейським у їх роботі та повідомляти про відомі їм факти вчинення злочинів, особливо щодо нелегального зберігання зброї, боєприпасів вибухівки та наркотиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ