Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В ДТП на Харківщині загинуло шестеро людей

За уточненими даними слідства, відкритого у зв'язку із загибеллю шістьох людей у ДТП у Чугуївському районі Харківської області, в числі загиблих - сестри-близнюки, першокласниці. Про це кореспондентові Укрінформу розповів старший інспектор Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Харківській області підполковник Олег Ніконенко.

"Встановлено, що дві дівчинки, які загинули разом з чотирма дорослими - чоловіками і жінками - сестри-близнюки, 2009 року народження, першокласниці", - відзначив Ніконенко.

За його словами, також встановлено, що в автомобілі Volvo їхали семеро людей: троє чоловіків, дві жінки і дві дівчинки.

"За уточненими даними, водія у тяжкому стані доставлено до лікарні", - додав Ніконенко.

За його словами, кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі двох і більше осіб).

Як повідомляв раніше Укрінформ, 5 січня близько 21:20 автомобіль Volvo злетів з дороги біля села Чкаловське Чугуївського району. За попередніми даними, 29-річний водій автомобіля не впорався з управлінням. Машина виїхала на узбіччя, перекинулася і врізалася в дерево. На місці загинули чотири людини, включаючи одну з дівчаток. Інша дівчинка і 61-річний чоловік померли в машині швидкої допомоги. Усі  загиблі мешкали за однією адресою в селі Коробочкино Чугуївського району.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ