Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Івано-Франківській області на хабарі викрили двох працівників кіберполіції

фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
фото - пресслужба ОГП
1/3
За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито двох інспекторів відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це інформує Офіс Генпрокурора на своєму офіційному сайті.

За даними слідства, старший лейтенант та капітан поліції вимагали 150 тис грн від потерпілих у кримінальному провадженні за фактом шахрайства. Неправомірна вигода призначалася за повернення вилучених в рамках кримінального провадження грошових коштів у сумі 900 тис грн, які шахраї перевели з їхніх рахунків.

Поліцейських затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також перевіряється причетність інших працівників поліції до вчинення злочину.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно з територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Івано-Франківській області та Івано-Франківським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ