Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Івано-Франківську поліція затримала чоловіка, який вдарив ножем знайомого

В одному з гаражних кооперативів Івано-Франківська сталась різанина, чоловіка, який вдарив ножем знайомого, затримали.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

"Поліцейські Івано-Франківського РУП оперативно затримали підозрюваного, який наніс тяжке тілесне ушкодження чоловіку. Під час конфлікту фігурант спричинив іванофранківцю  ножове поранення", - повідомляють у Поліції.

Про випадок стало відомо від місцевої мешканки, яка  5 серпня  зателефонувала на "102" та повідомила, що у гаражному кооперативі  її знайомого невідомий чоловік ударив ножем.

Правоохоронці встановили, потерпілий - 45-річний місцевий мешканець. У нього був конфлікт на ґрунті довготривалих неприязних відносин з 39-річним жителем с. Братківці. Останній завдав удару ножем в ногу потерпілому, після чого втік.  Його затримали за кілька годин після скоєння злочину.

Фігуранта правоохоронці виявили за декілька годин на одній із вулиць Івано-Франківська. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України.


Слідчі йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжний захід. Триває слідство.

Примітка. Стаття 62 КУ. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ