Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві директору ДЮСШ оголосили підозру а розкраданні коштів

У Києві директору ДЮСШ оголосили підозру а розкраданні коштів виділених на ремонт футбольних полів, - прес-служба прокуратури міста Києва.

За результатами спільної співпраці Київської місцевої прокуратури №2 та Дарницького УП ГУНП у м. Києві директору дитячо-юнацької спортивної школи та підряднику повідомлено про підозру за фактами розтрати та привласнення бюджетних коштів, а також службового підроблення.

Досудовим розслідуванням установлено, що упродовж грудня 2017 року директором однієї з дитячих спортивних шкіл, розташованих у Дарницькому районі столиці, були підписані акти приймання виконаних робіт з проведення капітального ремонту футбольних полів.

Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету. Однак, як з’ясувалось, значний обсяг робіт не був виконаний взагалі.

Розмір збитків, нанесених столичному бюджету, складає понад 9 млн. гривень.

На підставі зібраних доказів директору ДЮСШ та директору підрядної організації оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України, а саме у розтраті та привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем та службовому підробленні.

До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно підозрюваних з метою відшкодування завданих збитків.

В межах слідства встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаних кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ