Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Києві затримали групу осіб які травмували співробітника СБУ

У Києві правоохоронці затримали трьох осіб, які влаштували сутичку з комісією чиновників, в результаті якої отримав поранення співробітник спецслужби, - прес-служба прокуратури міста Києва.

Інцидент стався у четвер, 3 квітня, на автостоянці на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі столиці.

Представники комісії, до складу якої входили працівник Державної аудиторської служби, КП "Київпарктранссервіс", а також співробітник СБУ, прибули на вказану автостоянку з метою проведення контрольного заміру відведеної під паркомісця ділянки.

Вказані дії проводилися в межах кримінального провадження та були санкціоновані судом.

Під час цієї перевірки між групою чоловіків, які представляли інтереси власника автостоянки, та членами комісії, виник конфлікт.

У ході сутички вказані чоловіки вчинили напад на співробітника спецслужби, а один із зловмисників дістав предмет схожий на пістолет та в здійснив постріл в бік правоохоронця, поранивши його.

Трьох учасників конфлікту затримали на місці події. Це громадяни України, один з них уродженець іноземної держави. Всі троє мешканці столиці.

Пораненого співробітника спецслужби госпіталізували.

На даний час нападники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Київською місцевою прокуратурою N2 їм готується повідомлення про підозру за ч.4 ст. 296 КК України.

Інші учасники конфлікту встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ