Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В ЛМР відреагували на критичну ситуацію в парку “Піскові озера”

Управління екології та природних ресурсів провело виїзну нараду в парку “Піскові озера” спільно із директором департаменту містобудування, балансоутримувачем парку ЛКП “Зелений Львів”, представниками ДП “Боднарівка”, ЛМКП “Львівводоканал”, депутатами ЛМР.

На зустрічі обговорили шляхи вирішення важливого питання завершення робіт з покращення стану водойм, зокрема, вивозу намулу, який добуто з озер.

За результатами проведеної зустрічі окреслили план дій:

- Управління екології доопрацює технічне завдання для вивезення намулу (з урахуванням влаштування технічного заїзду) та його транспортування до мулових полів ЛМКП «Львівводоканал» (на вул. Пластова);

- Очікуємо на комерційні пропозиції підрядних організацій, які можуть забезпечити надання якісних послуг з вивезення намулу. За результатами отриманих комерційних пропозицій буде сформовано орієнтовну вартість послуг та оголосимо тендер з визначення виконавця послуг з вивезення намулу, який відбудеться в електронній системі публічних закупівель Prozorro;

- Після оголошення переможця з ним буде укладено угоду та розпочнеться вивезення намулу;

- Після вивезення намулу буде відновлено благоустрій, зокрема, поточний ремонт доріжок та відновлення газону.

По термінах, як і повідомляли на початку робіт, вивіз планується на другу половину травня та літо, адже  намул повинен  просохнути, бо у надто вологому стані немає можливості його завантажити та транспортувати до мулових полів.

Чистка є доволі складною та довгою процедурою. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння. Запевняємо, що весь порушений благоустрій буде відновлено!

В Управлінні екології та природних ресурсів ЛМР повідомили, що у найближчу суботу, тобто 8 квітня, відбудеться загальноміська толока, і підрядник, що виконував роботи з очистки озер від намулу, буде очищати плесо від рослинних залишків (очерету) та прибере мул під містком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ