Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В муніципальній галереї презентують постери-цитати лідерів України

У соціальній галереї Львівського муніципального мистецького центру від 18 лютого експонуватимуться постери одеського проєкту «Літери в місті» із цитатами, які супроводжували українську боротьбу цього року.
Фото - ЛМР

Як повідомляють в ЛМР,  під час проведення виставки відвідувачі зможуть придбати копії постерів та символіку задля прямої підтримки українського війська.

«Літери в місті» – це онлайн-музей шрифтової спадщини Одеси. Ініціатива збирає та діджиталізує вуличні таблички, вивіски установ та закладів, афіші культурних подій та інші написи, що формували образ міста протягом двох століть.

З початку повномасштабної війни в Україні онлайн-музей відкрив благодійне плакатне бюро. Любов до літер та деякий досвід знайшли для себе нову мету.

"Ми створюємо плакати за мотивами традиційної української графіки, типографії та сміливості, збираючи за їх допомогою кошти для сил оборони країни. Щодня, починаючи з лютого 2022 року, ми створюємо новий плакат. На сьогодні їх понад три сотні. Плакати відвідали 5 континентів і взяли участь у безлічі мітингів та акцій на підтримку України, виставок та благодійних розпродажів" - зазначили ініціатори проєкту.

Виставка вільна для відвідування щодня з 10:00 до 21:00.

Львів, вул. Стефаника, 11. Код на брамі – 27.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ