Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі мережа аптек продавала заборонені медичні препарати

1/2
В Одесі виявлено мережу аптек, в яких продавали заборонені медичні препарати. За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено препарати російського та європейського виробництва, обіг яких заборонено в Україні, - прес-служба Держприкордонслужби України.

Співробітниками оперативних підрозділів Південного регіонального управління прикордонної служби України під процесуальним керівництвом Комінтернівської місцевої прокуратури, спільно з представниками Національної поліції та СБУ в м.Одеса, в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 321-2 КК України (Порушення встановленого порядку доклінічного вивчення, клінічних випробувань і державної реєстрації лікарських засобів) проведено санкціоновані обшуки в мережі аптек, які здійснювали зберігання та розповсюдження медичних препаратів, заборонених Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено препарати російського та європейського виробництва, обіг яких заборонено в Україні.

Слідчі заходи тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ