Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі затримали зловмисників, які здійснювали напади на місцевих жителів

В Одесі затримали зловмисників, які здійснювали напади на місцевих жителів. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ГУ НП у Одеській області.

Встановлено, що всі зловмисники – вихідці однієї зі східних держав. Протягом року вони здійснили близько трьох десятків нападів на відвідувачів розважальних закладів міста.

У результаті вжитих поліцейськими заходів, трьох зловмисників було затримано. Ними виявилися молоді люди, один із яких раніше був двічі судимий за скоєння майнових злочинів.

При особистому огляді та в ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників були вилучені більше десятка мобільних телефонів, документів потерпілих, а також банківські картки, жіночі сумочки, наручні годинники, золоті вироби та пістолет, що використовувався для досягнення злочинних цілей.

На теперішній час затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 185 (крадіжка), 186 (грабіж) і 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання інших співучасників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ