Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одеській області на хабарі спіймали поліцейського

На Одещині затримано поліцейського на хабарі у три тисячі доларів США. Оперуповноважений одеської поліції вимагав з наркозалежного, який зберігав коноплю, три тисячі доларів США за непритягнення його до відповідальності. Про це повідомив Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

У одного із одеситів працівники поліції виявили пакетик коноплі, яку він зберігав для власного вжитку. Оперуповноважений Саратського відділення поліції Одеси, працюючи у лавах Національної поліції України лише три роки, під час спілкування з нарокзалежним «пояснив», що уникнути кримінальної відповідальності можливо лише за «винагороду» - три тисячі доларів США. 

Інформація стала відома УСБУ, де за цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Суму у повному обсязі чоловік приніс до службового кабінету 23-річного поліцейського і передав йому. В цей час його затримали працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, УСБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури області. 

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику підозри. За вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою законодавством передбачено позбавлення волі до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ