Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В одному із рейсових автобусів прикордонники знайшли 46 «айфонів»

46 смартфонів «Apple IPHONE 6» сьогодні вночі було знайдено прикордонниками у рейсовому автобусі в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

46 смартфонів «Apple IPHONE 6» сьогодні вночі було знайдено прикордонниками у рейсовому автобусі в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині.

Прикордонники Мостиського загону отримали оперативну інформацію про можливе приховане ввезення в Україну чималої партії комунікаційних пристроїв у одному з рейсових автобусів закордонного слідування. Близько 5-ї години ночі на оформлення в пункт пропуску прибув рейсовий автобус сполученням «Перемишль-Львів», який повертався в Україну. Старший прикордонних нарядів прийняв рішення про проведення поглибленого огляду автобусу, пасажирів прикордонники запросили в зал оформлення, а 42-річному водію автобуса, мешканцю Львова запропонували надати транспортний засіб на додатковий огляд. Після півгодинної перевірки спільна прикордонно-митна оглядова група виявила стороннє вкладення в технічній порожнині сходинок автобусу, в якому вміщено смартфони «IPHONE 6 Gold 64 Gb», у кількості 26 штук та «IPHONE 6 Silver 16 Gb», у кількості 20 штук в упаковках та завернутих в прозору плівку. Водій автобусу підтвердив, що дані пристрої належать йому і він особисто сховав їх в автобусі.

Всього було вилучено 46 даних мобільних пристроїв на загальну суму оцінки 771 947,82 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ