Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В одинадцятому турі УПЛ "Динамо" впевнено переміг ПФК "Львів"

В одинадцятому турі Української Прем'єр-ліги на стадіоні "Арена Львів" зустрілися ПФК "Львів" та "Динамо". Матч завершився із рахунком 4:1 на користь киян.
фото - "Суспільне"

Про це інформує Суспільне із посиланням на пресслужбу ФК "Динамо".

Матч на стадіоні у Львові стартував о 17:00. На 36 хвилині львів'яни відкрили рахунок у матчі. Півзахисник ПФК "Львів" Фране Чир'як пробив пенальті у ворота "Динамо". М'яч влучив у сітку воріт. Вже на 38 хвилині синьо-білі зрівняли рахунок. Захисник киян Віталій Микуленко віддав пас на Віталія Буяльського. 28-річний півзахисник "Динамо" направив м'яч у ворота господарів. Наприкінці першого тайму, на 46 хвилині матчу, воротар львівської команди пропустив другий м'яч. Володимир Шепелєв віддав пас на Віктора Циганкова. Увійшовши до штрафного майданчика, півзахисник київської команди пробив у верхній кут воріт.

У другому таймі, на 58 хвилині, киянам вдалося забити третій гол. Віктор Циганков здійснив простріл із правого флангу. М'яч після рикошету від Івана Брікнера опинився у Дениса Гармаша. Півзахисник "Динамо" ударом в дотик направив м'яч у сітку воріт. На 83 хвилині кияни забили фінальний гол поєдинку. Денис Гармаш пробив з-за меж штрафного майданчика, зачепивши Олексія Зозулю, мяч опинився у воротах. Матч завершився із рахунком 4:1. За підсумками матчу ПФК "Львів" займає 13-те місце у турнірній таблиці. "Динамо" залишається на 1 місці.

У наступному турі УПЛ ПФК "Львів" зіграють з одеською командою "Чорноморець". А кияни зустрінуться з ФК "Дніпро-1".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ