Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

В ООС затримали кулеметника підрозділів бойовиків "днр"

На лінії розмежування в районі проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі затримали бойовика "ДНР", який обіймав "посаду" кулеметника одного з підрозділів бойовиків.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу СБУ.

"Співробітники Головного управління військової контррозвідки ДКР СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних Сил України затримали на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовика терористичної організації "ДНР", – йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, уродженець Горлівки у вересні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань терористів. Там він був кулеметником "народної міліції" та брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

У лютому 2015 року, як зазначили у СБУ, очільники угруповання призначили зловмисника оператором протитанкової керованої ракети ПТКР. Навчання з вогневої підготовки учасників незаконних збройних формувань здійснювали кадрові військові РФ. У 2018 році зловмисника повернули на "посаду" кулеметника одного з підрозділів бойовиків.

"У межах зареєстрованого слідчими СБУ кримінального провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчо-оперативні дії", – зазначили у СБУ.

Нагадаємо, за добу у Слов'янську Донецької області затримали п'ятьох чоловіків, які своїми діями сприяли військовій агресіїта захопленню українських міст бойовиками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ