Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У пасажира потягу прикордонники знайшли нарковмісні таблетки

1/3
На українсько-польському кордоні, в пасажира потягу прикордонники знайшли нарковмісні таблетки, - прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Сьогодні вночі, під час оформлення пасажирського потягу сполученням Перемишль-Одеса, спрацював спеціально натренований на пошук наркотичних речовин службовий собака прикордонників Пако. В одному із купе вагону, в якому слідував 34-річний громадянин України, мешканець міста Червоноград, що на Львівщині, собака вказав правоохоронцям на можливий сховок. В ході детального огляду місця спрацювання прикордонники знайшли загорнутими у ковдру медичні препарати, зокрема таблетки «TRAMAL» та очні краплі «TROPICAMIDUM». Про факт виявлення препаратів, що містять наркотичні речовини було негайно повідомлено представників Нацполіції України. По прибуттю оперативно-слідчої групи, правоохоронці провели огляд місця події та знайшли 60 штук нарковмісних таблеток «TRAMAL», а також 135 флаконів очних крапель TROPICAMIDUM» (також вживаються наркозалежними). В подальшому медичні препарати були вилучені працівниками Нацполіції з метою проведення експертного дослідження та прийняття правового рішення.

Нагадаємо, що згідно Постанови КМУ від 06.05.2000 року №770 визначено Перелік наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів які підлягають контролю, відповідно порядок переміщення включених у нього медичних препаратів через державний кордон України суворо регламентовано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ