Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В п'ятницю у Львові відбудеться вечір професійного боксу

30 липня у нічному клубі Львова Малевич відбудеться велике боксерське шоу 1st Boxing Night-Lviv. Про це повідомили 28 липня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській бласті.

Фото: Depositphotos

Його проводить промоутерська компанія Ukrainian Boxing Promotion – новий проєкт Федерації боксу України на професійній арені.

В рамках турніру відбудеться 8 рейтингових та один титульний бій. Зокрема, в ринг вийдуть два львівські боксери - Олександр Гриців та Іван Данча.

Перспективний надважковаговик Олександр Гриців проведе свій четвертий бій на профі-ринзі - всі попередні він виграв нокаутами. Його суперником буде джорнімен з Грузії Паата Адуашвілі. На рахунку боксера з Горі 44 поєдинки серед професіоналів, у яких він здобув 10 перемог (5 нокаутів), зазнав 31 поразки (16 нокаутів) і три бої завершив унічию. Останні свої два поєдинки Адуашвілі провів у Києві, в яких поступився українським проспектам Роберту Мартону (за очками) та Ігореві Шевадзуцькому (ТКО 2). Грузин востаннє перемагав понад 4 роки тому - у травні 2017-го. Він іде на серії із 13-ти поразок, 5 з яких дострокові. Тож ми можемо розраховувати на чергову перемогу Олександра Гриціва.

А відомий боксер-любитель, вихованець червоноградської школи боксу Іван Данча в п'ятницю дебютує у профі-боксі в поєдинку проти такого ж дебютанта Максима Бойкова з Нововолинська. Бій пройде у суперсередній вазі (до 76,2 кг).

Головним поєдинком андеркарту буде зустріч досвідчених надважковаговиків - дніпрянина Андрія Руденка проти італійця Андреа Пеше. А центральною подією боксерського турніру у Львові стане титульний поєдинок у першій напівсередній вазі між Арамом Фаніяном з Броварів та узбеком Мухаммадсалімом Сотволдієвим. Український боксер захищатиме пояс WBO Oriental.

Додамо, що проєкт 1st Boxing Night-Lviv втілюватимуть спільно ФБУ, Львівська обласна федерація боксу та Ukrainian Boxing Promotion, а супервайзером турніру буде член виконкому ФБУ Андрій Савчук.

Офіційна церемонія зважування і пресконференція учасників боксерського турніру розпочнеться о 12:00 год. 29 липня в готелі Львів, а сам турнір стартує з 18:00 год. 30 липня.

Фото: Depositphotos

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ