Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В РадіоГаражі відбудеться презентація експозиції “Слухати і чути”

"Подібно до природних та створених людиною форм, таких як пальма та місто .., звуки мають власну архітектуру, яка також модулюється спонтанно природою або формується з незліченних шумів людського походження. Сьогодні дослідницькі групи аналізують і вимірюють гучність цих чисельних шумів для формуючи "звуковий ландшафт" (soundscape) в багатьох частинах світу».

Р. Мюррей-Шаффер

28 червня о 18:00 в РадіоГаражі відбудеться презентація експозиції “Слухати і чути”. Вона розповідатиме про звукові та аудіальні твори, які досліджують та інтерпретують феномени звукового ландшафту міста, живої та неживої природи. 

Звуковий ландшафт є унікальним для кожного місця, унікальними є також наше вміння та здатність слухати і чути. В “Одіссеї” Гомера, вчування до пісень сирен робить слухаючих мудрішими. Під час війни звуковий ландшафт може ставати критично визначальним для нашого стану та сприйняття, може формувати наші реакції та поведінку. 

В експозиції будуть представлені твори Артема Бемби та Володимира Ольшанського, Юрія Булки, Андрія Лініка, Остапа Мануляка, Мирослава Трофимука.

Експозиція передбачає взаємодію відвідувачів з оточуючими творами.

Вхід вільний.

Локація: Радіо Гараж (Князя Романа, 6, вхід з Князя Романа та з пров. О. Нижанківського)

Відкриття експозиції: 28 червня 2023 року, 18:00.

Години роботи експозиції: пн-пт 09:30 - 19:00. 

Експозиція триватиме до 14 серпня 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ