Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

​В районі ООС розрахунки ЗУ-23 провели бойові стрільби

З підрозділами протиповітряної оборони угруповання Національної гвардії України в ОТУ «Схід», що виконують завдання в районі операції Об’єднаних сил пройшли бойові стрільби із зенітної установки ЗУ-23. Стрільби проводилися на базі загальновійськового полігону поблизу населеного пункту Урзуф. Про це повідомляє пресслужба НГУ в ООС

Під час занять особовий склад відпрацьовував вправи стрільб по наземним та повітряним цілям. Велика увага приділялась злагодженості дій розрахунків під час зайняття позиції, приведенню зенітної установки до бою та безпосередньо веденню вогню.

Командир взводу підрозділу протиповітряної оборони Сергій підкреслив: «Практичні бойові стрільби є дуже важливими для підтримання постійної готовності бійців до виконання завдань по прикриттю повітряного простору, особливо під час виконання службово-бойових завдань в ООС».

За результатами стрільб усі умовні цілі були вражені. Військовослужбовці показали  здатність виконати бойове завдання за призначенням, відбити будь-який несподіваний напад. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ