Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Шегинях прикордонники затримали чоловіка з підробленим паспортом

Як повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону, сьогодні вночі, на кордоні з Польщею прикордонники затримали чоловіка який намагався перетнути кордон з підробленим паспортним документом.

В пункт пропуску «Шегині» для оформлення на вихід з України через піший перехід прибув чоловік середнього віку який подав на прикордонний контроль паспорт громадянина Румунії. В ході перевірки зазначеного документу у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо його справжності, тому прикордонники ініціювали проведення додаткового контролю. Досконало перевіривши паспортний документ, прикордонники з’ясували, що він є повністю підробленим. Наразі правоохоронці з’ясовують особу правопорушника та обставини справи.

Чоловіка було затримано та складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону України, рішення прийматиме суд. Крім того, по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» прикордонники проінформували працівників Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ