Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Старосамбірському районі автомобіль з’їхав у кювет, є постраждалі

Як інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області, в Старосамбірське відділення поліції 18 червня приблизно о 08.30 надійшло повідомлення про те, що біля села Головецько сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як попередньо встановили правоохоронці, 24-річний львів’янин не впорався з керуванням, автомобіль "Volkswagen Passat" з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій госпіталізований з закритою черепно-мозковою травмою та іншими тілесними ушкодженнями. У пасажира, 27-річного місцевого мешканця, який їхав разом із ним, струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма та забій коліна. В обох медики діагностували алкогольне сп’яніння.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ