Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Трускавці відбудеться Блог-Фест

На три дні курортний Трускавець перетвориться на столицю блогерів із різних куточків України. Уся річ у тому, що в оздоровниці з 5 по 7 жовтня стартує Блог-Фест «Truthкавець». Про це повідомляє інтернет-ресурс Джерела Трускавця.

Понад 25 відомих блогерів, які висміюють невдах- політиків, кепкують над примітивним мисленням, московською пропагандою та спонукають замислитися над тим, що чекає нас завтра – приїдуть в Трускавець, щоб подискутувати, презентувати свої книги, а дехто й фільм, поспілкуватися онлайн із фанами та журналістами і пропіарити  курортне місто. Як повідомив організатор Фесту Богдан Процишин, серед відомих загалу блогерів свою участь у ньому уже підтвердили: Роман Скрипін, Сашко Лірник, Андрій Полтава, Роман Шрайк, Татуся Бо, Зоя Казанжі та багато інших.

"Блог-фест подібного напрямку успішно  який рік поспіль організовують у Дніпрі. Ми подумали – чим курортний Трускавець гірший за Дніпро?! Тож вирішили запросити відомих блогерів в курортне місто. Разом із ними до Трускавця завітає десант журналістів, щоб висвітлити цю подію. Тож місто Трускавець вчергове з’явиться на всеукраїнських телеканалах. Якщо наш перший Фест у Трускавці, як то кажуть не піде,  як млинець грудкою, то можна буде говорити про щорічність цього заходу у нашому місті", - переконує організатор.

На проведення фестивалю в місті виділили 120 тис. грн. із бюджету, які підуть на організаційні моменти –  оплату дороги учасників, оплату праці технічних працівників, які фільмуватимуть подію тощо. Проживання та харчування гостей взяв на себе головний спонсор дійства готель «Трускавець 365». Богдан Процишин наголошує, що Блог-Фест може обійтися місту і  дешевше від закладеної в кошторис суми, це покаже час. За попередньою домовленістю, локаціями, де проходитиме Фест будуть прес-зали готелю «Міротель» та ресторація « Вілла Клюберг». Вхід для усіх бажаючих на дискусії, панелі та дебати блогерів буде безкоштовний. На днях з’явиться і детальна програма Блог-фесту. 

Джерела Трускавця

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ