Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Україні за добу прикордонники виявили 4 підроблених документи

Чотири підроблених документи виявили прикордонники у пунктах пропуску упродовж минулої доби, - прес-служба ДПСУ.

У пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону виявили підробку документів. Громадянин України, який прямував на в’їзд, пред’явив паспорт з підробленою відміткою про постійний консульський облік в Посольстві України в Литві.

Прикордонники направили до Національної поліції повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Особу передали співробітникам поліції.

Ще одного порушника виявили прикодонники Харківського загону у пункті пропуску «Гоптівка». Громадянин України, який прямував до Російської Федерації, надав для паспортного контролю документ із конгревною печаткою проставленою на неконтрольованій території. Рішення прикордонників було аналогічним.

Крім того, у пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону затримали нашу співвітчизницю, яка надала для перевірки паспорт з підчисткою установчих даних. Громадянку України до Російської Федерації не пропустили, натомість до Національної поліції направили повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 358 КК України.

Не пропустили на рейс до Лондона і громадянина Білорусі. Так, під час вибіркового контролю транзитних пасажирів у пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники ОКПП «Київ» виявили у паспорті білоруса підроблену візу Канади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ