Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні знімають фільм про пригоди Святого Миколая

У Пирогові тривають зйомки художнього повнометражного фільму для сімейної аудиторії "Груднева казка, або Пригоди Св. Миколая", - Укрінформ.

Прем'єру стрічки Держкіно заздалегідь запланувало на наступні Новорічно-Різдвяні свята.

Зйомки картини відбуватимуться також на Прикарпатті. Прем'єра "Грудневої казки" запланована на кінець 2018 року.

"Груднева казка" - це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що чудеса можуть повернути життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка розповідатиме про пригоди другокласника Артема, чия сім'я щойно переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з'являється сам Миколай. Насправді це крадій-домушник у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою доведеться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая.

На знімальному майданчику в Пирогові побував голова Держкіно Пилип Іллєнко.

"Приємно, що, незважаючи на холод, а може й завдяки йому, зараз за підтримки Держкіно багато знімальних груп у різних куточках України одночасно знімають зимову натуру!" - зауважив він.

Виробництво картини здійснює компанія BIG HAND FILMS за підтримки Держкіно. Продюсує стрічку Марія Каель, автор сценарію - Антон Базелінський. 

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ