Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Ужгороді вдруге за місяць підпалили офіс спілки угорців

В Ужгороді в ніч на вівторок сталася пожежа у будівлі обласного офісу організації закарпатських угорців КМКС. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області у Facebook.

За інформацією поліції, о 3 годині ранку на лінію "102" надійшло повідомлення про пожежу в офісному приміщенні на Православній набережній в Ужгороді.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Сума збитків встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 15 років.

Місцеве видання Mukachevo.net із посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомляє, що вигоріло близько 25 кв. м. приміщення, а пожежі передував вибух біля будівлі КМКС.

Ймовірно, це знову був "коктейль Молотова", який жбурнули у вікно.

Нагадаємо, це вже друга спроба підпалу офісу КМКС в Ужгороді. 4 лютого зловмисники теж кинули пляшку у із запальною сумішшю у вікно будівлі.

Пізніше глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що спробу підпалу здійснили двоє громадян Польщі, члени праворадикальної організації "Фаланга".

"Європейська правда"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ