Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Яворівському районі викрили нарколабораторію

1/2
На Львівщині правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії. Про це повідомили в поліції Львівської області.

Зловмисника, 35-річного мешканця одного із сіл Яворівського району, який організував у себе вдома лабораторію з виготовлення наркотичних засобів, викрили слідчі відділу розслідування особливо небезпечних злочинів (детективи) слідчого управління спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

13 серпня під час санкціонованого обшуку, проведеного у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, правоохоронці виявили і вилучили хімічні препарати та реактиви, обладнання, електронні ваги, записи з переліком хімічних процесів, необхідних для виготовлення наркотичних речовин, а також готову «продукцію» - амфетамін. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ