Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

ВАКС обрав запобіжний захід екс-керівнику Міжрегіонального управління Мін’юсту

ВАКС обрав запобіжний захід екс-керівнику Міжрегіонального управління Мін’юсту. Про це інформує прес-служба Вищого антикорупційного суду.

Сьогодні, 25 березня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід колишньому начальнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції у вигляді застави у розмірі 630 600 гривень.

Окрім цього, на підозрюваного покладено ряд обов’язків: прибувати за вимогою до детектива, прокурора та суду; не відлучатися за межі Львівської області; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утриматися від спілкування зі свідками; здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, вказана особа підозрюється в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США, його дії кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, колишнього міністра МЗС Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ