Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вбив товариша, вкрав його авто і прихопив ще гроші - події у Києві

У Києві 32-річний чоловік вбив свого товариша, бо той відмовився йому позичити гроші. Окрім того, після вбивства чоловік прихопив велику суму грошей та вкрав авто вбитого. Поліція затримала зловмисника, тепер йому загрожує до 12 років ув’язнення. Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Зловмисник наніс своєму товаришеві більше 30-ти колото-різаних поранень ножем.

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення, що в квартирі на вулиці Анни Ахматової виявлено труп молодого чоловіка. 

Як з'ясувалось, труп квартиранта виявила власниця помешкання. Під час огляду тіла судово-медичним експертом стало відомо, що чоловік помер в результаті колото-різаних ран. Через п’ять діб правоохоронці вийшли на слід злочинця. Затримали зловмисника в місті Миколаєві.

Ним виявився киянин, раніше не судимий. Як пояснив затриманий, вони з постражалим товаришували. Одного дня він прийшов до свого друга і почав просити зайняти йому в борг чималу суму грошей. Від молодшого знайомого отримав категоричну відмову. Між чоловіками виникла сварка.

В розпалі конфлікту, лиходій схопив ніж і почав ним наносити смертельні удари. Побачивши закривавлену, бездиханну жертву, підозрюваний втік на його автомобілі, прихопивши до того ж чималу суму грошей.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції у місті Києві розпочато кримінальні провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ