Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вбивці дрогобицького таксиста присудили лікування у психлікарні

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Дрогобицької окружної прокуратури завершено судовий розгляд клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 60-річного уродженця Дрогобича (зараз громадянина РФ) за фактом вчинення суспільно небезпечного діяння, яке підпадає під ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
фото - пресслужба Львівської обласної прокуратури

Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що у березні 2021 року потерпілий підвозив фігуранта на кладовище у Дрогобичі до могили батька. під час перебування у таксі нападник з мотивів помсти нібито за причетність таксиста до смерті його брата у 2018 році, завдав жертві численних ударів ножем у голову і шию, внаслідок чого потерпілий помер. Після скоєння злочину чоловік утік і переховувався у квартирі своєї матері, де його затримали правоохоронці.

Ухвалою Дрогобицького міськрайонного суду до нього застосували примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом.

Окрім цього, суд вирішив стягнути на користь дружини та доньки потерпілого 2 млн гривень за заподіяну моральну шкоду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ