Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вдарила ножем в шию співмешканця і втекла: на Львівщині затримали 39-річну жінку

На Львівщині поліцейські затримали зловмисницю за підозрою у вбивстві співмешканця. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками інших служб Червоноградського районного відділу поліції, 22 серпня близько першої години ночі між 39-річною жителькою райцентру та її 43-річним співмешканцем виник конфлікт, який розпочався у квартирі, а продовжився на сходовій клітині. Під час сварки жінка завдала чоловікові удару ножем у шию, спричинивши смертельні травми, після чого втекла з місця події.

Проведеними заходами правоохоронці встановили місце перебування зловмисниці, яка переховувалась у родичів та затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ