Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Великі міжнародні компанії готові інвестувати у Крим - Зеленський

Великі міжнародні компанії готові зайти в Крим після його деокупації. Про це сказав в Києві президент України Володимир Зеленський, відкриваючи 3-й саміт Кримської платформи.
Фото з Facebook-сторінки Володимира Зеленського

"У нас уже є підтримка бізнесів міжнародного, національного, також локального українського рівня, які готові зайти в Крим і почати працювати відразу після деокупації. Це потужні бренди міжнародних готельних мереж, авіакомпанії, банківські бізнеси, технологічні й телекомунікаційні компанії, промислові компанії", - сказав він.

"Крим стане частиною глобальної економіки. І сьогодні ми робимо перший такий економічний крок. Ми підписуємо перший документ із компаніями, готовими прийти в Крим за України. Це відкритий документ, відкритий для приєднання будь-яких інших чесних бізнесів", - зазначив президент.

За його словами, готовність інвестувати в Крим виявили такі компанії, як SkyUp, JoinUp, Vodafone, Luxoft, SoftServe, Genesys, Sigma Software, Edem, "Окко", Lifeсell, Nokia, Hayat Ukraine, EPAM, FOZZY тощо.

Вони, сказав Зеленський, будуватимуть у Криму разом з іншими компаніями справжнє, нормальне, сучасне, вільне економічне життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ