Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Великобританія передала Україні генератори та зимове спорядження

Велика Британія передала Україні понад 900 генераторів, а також одяг і спорядження, розраховане на екстремально низькі температури.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Генерального штабу Збройних сил України.

"Велика Британія передала Україні понад 900 генераторів і відправила Збройним силам України приблизно 15 000 наборів комплектів для екстремальних холодів, включаючи одяг для холодної погоди, важкі спальні мішки та утеплені намети", — зазначив міністр оборони королівства Бен Воллес у заяві Парламенту Великої Британії щодо перебігу 300 днів широкомасштабного вторгнення Росії в Україну.

Міністр очікує, що до Різдва Україна отримає ще 10 000 комплектів для холодної погоди. Він також наголосив, що допомога Великої Британії Україні залишатиметься непохитною.

"Ми вже взяли на себе зобов’язання — надати військової допомоги на суму, яка дорівнює або перевищує 2,3 мільярда фунтів стерлінгів, які ми витратимо цього року. Ми уклали велику угоду, щоб підтримувати поточні постачання артилерійських снарядів і продовжуватимемо оновлення українських запасів ППО та інших ракет", — зазначив Бен Воллес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ