Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Веснянi букети Львова. Якi квiти обрати коханiй людинi?

Нарешті яскраво світить сонце, температура за вікном змушує скинути з себе теплий одяг, що вже давно набрид, а природа, що відроджується, надихає всіх на привітання та подарунки.

Як відомо, букет квітів - це завжди актуальний і найуніверсальніший подарунок і на день народження, і з нагоди будь-якого іншого свята. Тим більше, що замовити квіти онлайн – простіше простого. Нехай новини зараз зовсім не тішать, треба продовжувати жити та надихати один одного на нові звершення. Фахівці компанії Flowers.ua https://flowers.ua, яка ось уже понад 20 років організовує доставку квiтiв у Львів та інші міста України, поділилися з нами своїми знаннями та розповіли, які букети для жінки та для чоловіка у тренді цієї весни. Весняні букети квітів не можуть не тішити, адже немає нічого більш ніжного та гарнішого, ніж довгоочікувані квіти, що з'явилися після зимового холоду. Такі квіткові композиції безсумнівно викличуть захоплення, запаморочать голову і стануть символом краси, що відроджується. Цього сезону можна не тільки купити красиві та модні квіти в коробці або квіти у кашпо, але й доповнити їх цікавими подарунками, щоб підняти своїм близьким настрій ще більше.

Весняні букети на весілля

Весняні букети та квіткові композиції квітів прикрасять церемонію, створивши урочисте оформлення усього заходу, а саме зали, майданчика, весільного столу тощо. Весілля можна організувати в кількох тонах, тому весняні букети на весілля можуть бути й різноколірними, й монохромними. Як композиції для оформлення церемонії, так і букет нареченої можна доповнити рослинами з довгими гілками-ліанами, флористичними декоративними елементами та весільними атрибутами. Що стосується букету молодим у подарунок, то незалежно від тематики та колористики свята, білі та ніжно-рожеві квіти завжди будуть доречними. 

Топ весняних букетів від Flowers.ua

Настав один із самих довгоочікуваних сезонів року – весна. У зв'язку з цим саме час поцікавитися у флористів щодо основних тенденцій квіткової моди. Далі будуть наведені приклади наймодніших та найкрасивіших весняних букетів від Flowers.ua.

 
  1. Букет "Квітучий сад". Чудовий мікс яскравих і ароматних квітів передасть найпрекрасніші та найтепліші побажання вашому одержувачу. До складу букету входять 3 квітки орхідеї, 5 гілок різнокольорових хризантем, 5 різнокольорових альстромерій, 4 гілки різнобарвної кущової троянди та зелень.
  2. Букет "Казка мого життя". Чарівний і надзвичайно ніжний букет навіє романтичний настрій і подарує незабутні враження. До складу букету входять 5 кремових троянд, 3 гілки ніжної еустоми, 5 гілок кущової троянди, альстромерії та зелень.
  3. Букет "Святковий". Розкішне поєднання ніжних кремових троянд, кущових рожевих троянд і оригінальної упаковки подарує одержувачу позитивні емоції та надовго закарбується в пам'яті. Не втрачайте нагоди робити незабутні подарунки коханим.
  4. Букет "Цукерка". Дивовижна комбінація із 5 гілок білої ромашкової хризантеми та 10 весняних ірисів подарує гарний настрій і відчуття свята вашому одержувачу.
  5. Букет "Весняна капель". Оригінальне поєднання квітів у букеті робить його казковим і безсумнівно подарує чудовий настрій власникові такого подарунка. До складу композиції входять 7 білих тюльпанів, 5 синіх або фіолетових ірисів, 3 гілки кущової троянди та декоративна зелень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ