Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

​Від початку року на Львівщині виявили майже 2 тисячі нетверезих водіїв

Як повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Львівщини, ​від початку року поліцейські Львівщини притягнули до відповідальності майже 2 тисячі нетверезих водіїв.

Поліцейські вкотре закликають водіїв не керувати транспортними засобами у стані сп’яніння та нагадують, що за таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 51 тисячі гривень з позбавленням права керування та конфіскацією транспортного засобу.

Так, від 1 січня на території Львівщини області зареєстровано 57 ДТП за участю водіїв, які перебували у стані сп’яніння, з них  6 автопригод - з потерпілими, в яких 1 особа загинула та 11 травмовані.

Протягом цього періоду співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські виявили 1991 нетверезого водія - на порушників складено адмінпротоколи за ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Усього за 4 місяці 2022 року на автошляхах Львівщини зареєстровано 2561 дорожньо-транспортну пригоду, з них - 402  з постраждалими, в яких загинули 79 осіб, травмовані 540.

Поліцейські закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Бережіть своє здоров’я та життя!

Національна поліція України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ