Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Відомі музичні колективи колядуватимуть для львів’ян та гостей

Упродовж чотирьох днів, з 14 до 17 січня, усі охочі матимуть змогу заколядувати та завіншувати із відомими львівськими гуртами, переглянути різдвяні театральні дійства та дізнатися про цікаві звичаї святкування українського Різдва, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Відомі музичні колективи та виконавці на продовження різдвяного циклу свят презентуватимуть для громадськості цікаві концертні програми", - повідомила заступник директора департаменту з питань культури, національностей і релігії ЛОДА Мирослава Туркало.

Так 14 січня о 19:00 у Львівській обласній філармонії відбудеться захід "Старий рік минає, новий наступає: театралізоване дійство "Меланка". Гості матимуть змогу поринути у атмосферу Різдвяних свят завдяки колядкам та щедрівкам у виконанні Галицького академічного камерного хору. А ведуча Оксана Король розповість про давні звичаї святкування та віншуватиме на добру долю, мир та злагоду на весь наступний рік.

15 січня о 19:00 та 16 січня о 17:00 у Національному академічному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької відбудуться благодійні концерти "Бог ся рождає" на лікування українських військових 80-тої аеромобільної бригади. Для гостей свята заколядують вокально-хореографічний ансамбль "Веселі черевички", вокальний октет "Орфей", гурт "Galicia folk band", хорова капела "Боян" та колядницький гурт з Криворівні.

Також 16 та 17 січня о 17:00 хорова капела "Дударик" разом з Олександром Божиком, троїстими музиками та колядничими гуртами запрошують до Львівської філармонії на концертну програму "Вам колядочка, нам пива бочка". У програмі – стародавні та сучасні коляди, віншування та музичні жарти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ