Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Світу: Відсидіти 5 років – залюбки, якщо вязниця Пабло Ескобара
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Відсидіти 5 років? – залюбки, якщо в’язниця Пабло Ескобара

У 1991 році Пабло Ескобар уклав угоду із владою Колумбії. Він визнав себе винним у декількох незначних порушеннях закону і погодився відбути тюремний термін довжиною у 5 років. Натомість уряд "пробачив" йому всі інші злочини і пообіцяв не видавати спецслужбам США
1/3

Здавалося б, провести 5 років у колумбійській в'язниці - не дуже райдужна перспектива. Але тільки якщо ти не Ель Патрон, а темниця - не "Ла Катедраль".

За умовами угоди Ескобар погодився відбувати термін у в'язниці, яку побудував для себе сам. Нею стала розкішна вілла в гірському масиві Енвігадо з панорамним видом на Медел`їн. У розпорядженні в`язня були багато обставлені спальні, джакузі, супутникове ТБ, плавальний басейн із водоспадом, тренажерна зала, більярдні столи, бар, дискотека, сауна, вертолітний майданчик, футбольне поле і навіть таємний склад з боєприпасами.

Ескобара в будь-який час відвідували члени сім'ї, друзі і жінки, а сам він приїжджав і їхав, коли заманеться. При цьому поліція і спецслужби не мали права наближатися до "Ла Катедраль" ближче, ніж на 20 км.

Перебуваючи в "ув'язненні", наркобарон продовжував контролювати картель і заробляти неймовірні гроші, і тепер пошуки цих мільйонів продовжують колишні агенти ЦРУ.

Discovery Channel Ukraine

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ