Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вкрав в ломбарді телефон: у Львові судитимуть зловмисника

Як повідомили Гал-інфо 02 березня у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові судитимуть зловмисника, причетного до шахрайства.

Неодноразово судимому 37-річному львів’янину, який заволодів у з ломбарді телефоном, не розрахувавшись за нього, загрожує до трьох років позбавлення волі.

У Франківський відділ поліції 3 лютого надійшло повідомлення від працівників одного з львівських ломбардів про те, що під час перегляду камер відеоспостереження вони виявили, як невідомий чоловік виніс з приміщення мобільний телефон ʺSamsungʺ, не розрахувавшись за нього.

Проведеними заходами оперативники встановили, що до скоєння злочину причетний неодноразово судимий 37-річний львів’янин. Зловмисник попросив продавця показати йому телефони ʺHuaweiʺ та ʺSamsungʺ і скориставшись тим, що працівник відволікся, вийшов з ломбарду, прихопивши з собою один з телефонів.

Поліцейські розшукали ʺвідвідувачаʺ та вилучили у нього речовий доказ –мобільний телефон.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт поліцейські скерували на розгляд суду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові затримали зловмисника, ймовірно, причетного до крадіжки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ