Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вночі на вул. Гуцульській у Львові трапився порив на водогоні

Вночі ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» ліквідовували аварійний порив на водопроводі на вул. Гуцульська, 7, - інформують у міській раді Львова.
Фото: ЛМР

Позаяк місце розриття не вдалося повністю засипати, то для уникнення небезпечних ситуацій для водіїв за погодження з поліцією вулицю перекрили для руху приватного транспорту.

“Вчора виник порив на водопроводі на вул. Гуцульська, 7. Впродовж дня наші ремонті бригади проводили пошук місця пориву. О 20:00 год вечора було виявлено, що витік є на приєднанні, що пролягає під проїжджої частини. Відтак роботи розпочалися вже вночі і за погодження поліції вулицю перекрили для руху транспорту.  

У результаті було замінено 7 м труби у місці приєднання. Оскільки місце розриття не вдалося повністю засипати, то для уникнення небезпечних ситуацій для водіїв, вулиця залишається закритою для руху транспорту.

До кінця дня рух проїжджою частиною має бути відновлено повністю”, - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачення за незручності, спричинені аварійною ситуацією.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/299370-vnochi-na-vul-hutsulskii-likvidovuvaly-avariinyi-poryv-na-vodohoni-vulytsiu-tymchasovo-perekryly-dlia-rukhu-transportu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ