Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вночі рашисти атакували Одещину та Київщину, є загиблий

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Київська область. Фото: ДСНС
Київська область. Фото: ДСНС
1/3
Протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками.Окрім того, рашисти випустили ракети на Київщину.

У кількох населених пунктах Одеської області зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

«На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення,  помер у лікарні», - написав у своєму Telegram-каналі голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

У Київській області внаслідок падіння уламків ворожої ракети виникло загоряння на території торговельного підприємства.

«Чергова ракетна атака ворога на мирне місто з метою вбити цивільне населення та зруйнувати інфраструктуру. І знов атака не проста, а комбінована. Попередньо, з району саратовської обл., з літаків стратегічної авіації Ту-95МС рашисти  випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Одночасно по Києву були запущені ракети іншого типу, ймовірно - балістичного. Усі ворожі цілі, які рухалися в напрямку столиці були знищені силами і засобами ППО. За даними на цю хвилину, у Києві без жертв та руйнувань. (Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей буде опублікована Повітряними Силами після узагальнення даних.) Бережіть себе та рідних, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. І щиро дякуйте воїнам ППО, силам оборони  за чисте небо і врятовані життя!», - Сергій Попко, начальник КМВА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ