Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вночі з колонії на Дрогобиччині втік в’язень

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, правоохоронці затримали небезпечного злочинця, який втік з колонії у Дрогобицькому районі.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Оперативно розшукати та повернути засудженого у виправний заклад стало можливим завдяки фаховості та співпраці співробітників Дрогобицького відділу поліції, а також працівників колонії.

Сьогодні, 8 липня, вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з виправних колоній, розташованій у Дрогобицькому районі, було виявлено відсутність засудженого, який перебував на дільниці соціальної реабілітації – 37-річного уродженця Тернопільської області.

До розшуків втікача були задіяні співробітники Дрогобицького відділу поліції, а також інших служб поліції Львівщини. Проведеними заходами правоохоронці спільно з співробітниками колонії протягом години розшукали засудженого у місті Дрогобич, затримали та повернули його у виправний заклад.

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ