Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Водія, що п’яним збив пішохода, засудили до 8 років в’язниці

На Львівщині двох водіїв, які в стані алкогольного сп’яніння спричинили смертельні ДТП, засудили до реальних термінів позбавлення волі, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Один з водіїв у січні цього року, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, на автодорозі Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий наїхав на пішохода, який від отриманих травм помер. Більше того, вказаний чоловік після скоєної ДТП втік з місця події, залишивши потерпілого без будь-якої допомоги. При розгляді вказаного провадження суд врахував доводи прокурора та погодився з його позицією щодо призначення винуватцю найсуворішого покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням водійських прав на 3 роки.

 В іншому випадку особу засуджено до 6 років перебування за ґратами з позбавленням водійських прав на 3 роки за вчинення у жовтні 2015 року смертельної ДТП в м. Городок Львівської області. Засуджений також перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння, внаслідок чого здійснив смертельний наїзд на велосипедиста. Після чого залишив місце пригоди.

Прокуратура в даному випадку також орієнтувала суд на призначення горе-водієві  покарання у виді реального позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ