Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Водію "Шевроле", який п'яним вчинив ДТП у Самборі, оголосили підозру

Слідчі повідомили про підозру водію «Шевроле», який керував авто нетверезим та вчинив ДТП з важкими наслідками у Самборі 24 грудня.
фото - пресслужба Нацполіції Льівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 грудня о 23.20 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у місті Самбір. Водій автомобіля «Шевроле Малібу», 52-річний мешканець району, здійснив зіткнення з автомобілем «Рено Кенго», який рухався в попутному напрямку. 

Під час досудового розслідування співробітники Самбірського районного відділу поліції встановили, що водій «Шевроле» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушив низку вимог Правил дорожнього руху України, зокрема, не врахував дорожню обстановку, дорожні умови та перевищив допустиму швидкість, внаслідок чого і відбулось зіткнення.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди важкі тілесні ушкодження отримала 16-річна пасажирка «Рено», у якої лікарі діагностували, зокрема, важку поєднану травму тіла, пошкодження внутрішніх органів та переломи.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили водію «Шевроле Малібу» про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ