Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Водію, який вчинив смертельну ДТП на Дрогобиччині, повідомили про підозру

Поліцейські повідомили про підозру водію, який 24 серпня спричинив ДТП з трьома загиблими у селі Попеля Дрогобицького району на Львівщині.
Фото Поліція Львівської області

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі Поліції Львівської області.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, що 24 серпня, приблизно о 23.00, на автодорозі «Борислав - Самбір - Мостиська - Дрогобич» у селі Попеля водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 19-річний мешканець Борислава, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Фольксвагеном Гольф», за кермом якого перебував мешканець того ж міста віком 40 років.

Внаслідок зіткнення водій «Гольфа» та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років, від отриманих травм померли на місці події. Тілесні ушкодження отримали ще троє пасажирів «Гольфа» - двоє 19-річних та одна віком 17 років, жителі одного з сіл району – усі вони доставлені у лікарню. Також за медичною допомогою звернулись водій «Фольксвагена Пасат» та троє його пасажирок – мешканки Борислава віком 18, 19 та 22 роки.

Встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, чоловік ніколи не мав посвідчення водія.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини повідомили водію «Пасата» про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ