Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Ворскла" у драматичній битві вилетіла з Ліги Європи

Полтавська "Ворскла" не змогла вийти у плей-офф Ліги Європи, перегравши словацьку "Жиліну" на своєму полі з рахунком 3:1, - Проспорт.

На своєму полі "Жиліна" переграла суперника з рахунком 2:0, тому далі з перевагою в 1 м'яч, забитий на виїзді, проходять словаки.

У середині першого тайму рахунок у матчі міг відкривати Даллку, однак після його удару головою м'яч влучив у поперечину. Наприкінці першої 45-хвилинки свій шанс мала і "Жиліна", але свій момент не зміг реалізувати Єліч, який вибіг один на один з Непогодовим.

Другий тайм пройшов в тому ж дусі, що і перший, проте своїми шансами зуміла скористатися "Ворскла". На 66 хвилині Шиндер після навісу Даллку відмінно пробив головою, воротар словаків був безсилий. Після цього кілька моментів мала і "Жиліна", але реалізувати їх не зуміла. А "Ворскла" забила ще й вдруге. Зробив це Євген Ткачук на 91 хвилині зустрічі. 

Поєдинок продовжився у екстратаймі, де "Ворскла" могла остаточно "добити" суперника. Здавалося, що переможний гол протистояння забив Турсунов, реалізувавши пенальті на 101 хвилині зустрічі. Однак, у "Жиліни" був свій джокер - Вілліам. На останніх хвилинах матчу він розібрався із захисниками полтавчан та пробив Непогодова.

Таким чином, "Ворскла" прощається з єврокубками, а "Жиліна" чекає на жеребкування плей-офф турніру, яке відбудеться у п'ятницю, 7 серпня.

Проспорт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ