Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вибух в "Ощадбанку": зловмисники украли 250 тисяч

Голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний заявляє, що зловмисники, які підірвали банкомат у Києві, викрали близько 250 тисяч гривень.
Вибух в "Ощадбанку"

"Відділення Ощаду в столиці на вулиці Ентузіастів практично вщент зруйноване. Вибух пролунав о четвертій ранку. Заходи безпеки посилили. Працюємо з правоохоронцями. Головне - без людських жертв. Адже відділення розміщене у житловому будинку на першому поверсі. Сила вибуху винесла вікна, двері і зруйнувала приміщення практично повністю. Ціна вкраденого - близько 250 тисяч гривень. Ціна зруйнованого - мільйони. Ще рахуємо.

Я щойно звідти, керівники служби безпеки банку і регіональної філії практично з раннього ранку на місці. Правоохоронні органи працюють.

Бандити і нелюди запомпували в банкомат велику кількість газу і підірвали його, а з ним і відділення. Їх не зупинило, що це густонаселений спальний район неподалік центру Києва. І вони заслуговують на максимальне покарання за Законом.

Для команди Ощаду - це безумовно трагедія. Адже нові сучасні відділення банку, які ми відкривали впродовж 5-ти років модернізації, це наші зусилля й інвестиції, це те, що мотивувало і мотивує нас далі рухатися вперед.

Кожне таке відділення було для нас святом. Так само і для людей, які мешкали поруч в тому чи іншому районі, на тій чи іншій вулиці, в тому чи іншому місті по всій Україні.

Попри цей напад ми й далі будемо йти шляхом модернізації назустріч нашим клієнтам, новим технологіям і майбутньому. І я, переконаний, що разом ми переможемо", - зокрема зазначив Андрій Пишний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ