Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Виїхав на зустрічну: у Львові в ДТП постраждало четверо осіб

Як повідомили 21 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові внаслідок ДТП отримали травми четверо осіб – поліцейські розслідують обставини події.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько 12.30 на вулиці Сихівській.  

Як встановили правоохоронці, автомобіль "Fiat Doblo", під керуванням 37-річного львів’янина, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем "Ford Fiesta", за кермом якого знаходився 29-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водії та неповнолітні пасажири обох автомобілів - 2-річна дівчинка та 15-річний хлопець, усі мешканці міста Львова.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Жовкві скутер зіткнувся із автомобілем, є постраждалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ