Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Випалювання сухої трави: у Буську палала ділянка площею 300 кв.м

28 липня о 19:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Буськ вул. Січових Стрільців 39. Вогнем знищено стерню на площі 300 кв.м. Пожежу ліквідовано о 19:49. До ліквідації займання залучили 3 рятувальників та 1 одиницю спецтехніки 14-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Буську. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує про заборону випалювання сухої трави. Такі пожежі є небезпечними для довкілля. Варто звернути увагу на те, що пожежі на відкритій території не тільки шкодять навколишньому середовищу, але й являються дуже небезпечними з точки зору пожежної безпеки.

Суха вітряна погода є сприятливим фактором для швидкого розповсюдження вогню на великі відстані з подальшою небезпекою для поруч розташованих будівель, споруд та їх мешканців.

Випадки потрапляння людини в зону горіння є рівносильним потраплянню до пастки, адже усі шляхи евакуації скоріше всього будуть відрізані.

Будьте розсудливими та відповідальними. Помітивши горіння на відкритій території не зважайте й одразу телефонуйте на номер Служби порятунку «101».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ